Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Christoffelschool
  Polstraat 33
  6942 VK Didam
  T 0316 - 22 16 15
  F 0316 - 29 40 71
  info@christoffelschool-didam.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking of hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Voetbaltoernooi Speciaal Onderwijs

 

 Inhoudsquery

 
 • Op vrijdag 7 juni hebben we met een team van 8 spelers meegedaan aan een landelijk voetbaltoernooi in Zeist

​Vol spanning kwamen de leerlingen op school aan om daarna meteen naar Zeist te gaan. We speelden op het echte knvb voetbalcomplex in Zeist.
De eerste wedstrijd speelden we tegen een school uit Ede. We kwamen goed uit de startblokken en wonnen met maar liefst 9-0.
Ook de tweede wedstrijd ging super goed. We raakten steeds beter op elkaar ingespeeld en wonnen met 8-0. Hierbij hebben we niet alleen veel gescoord, er werd ook heel goed samen gespeeld.
Daarna dachten de jongens er misschien iets te makkelijk over. We hadden immers allebei de wedstrijden al dik gewonnen. Helaas de derde wedstrijd verloren we met 4-1. Daarna gelukkig een iets langere pauze, even goed de neuzen weer dezelfde kant op zetten en er voor zorgen dat we de vierde en laatste wedstrijd in winst om konden zetten.
Maar helaas ook de vierde wedstrijd verloren we. Er werd wel weer goed samen gespeeld maar de tegenstander deed dit ook. Deze laatste wedstrijd verloren we met 3-1.
Al met al was het een super leuke dag. De leerlingen en de begeleiding heeft genoten van deze dag. Uiteindelijk ging elk team als een winnaar naar huis met een echte beker waarop de leerlingen super trots waren. Dus eenmaal terug op school nog snel even de klassen langs om de beker vol trots te laten zien aan alle leerlingen op school.

foto's

:

Help (nieuw venster)