Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Christoffelschool
  Polstraat 33
  6942 VK Didam
  T 0316 - 22 16 15
  F 0316 - 29 40 71
  info@christoffelschool-didam.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking of hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Afscheidsavond 2015

 • Woensdag 15 juli namen 11 leerlingen uit Bovenbouw B en Bovenbouw C Afscheid van de Christoffelschool. Zij zijn allen 12 jaar oud en het is tijd voor hen om vervolgonderwijs te gaan genieten.

Een aantal van de leerlingen gaan naar de Ziep. Er zijn ook leerlingen die naar het praktijkonderwijs gaan. De avond stond in het teken van de leerlingen en er werd een heus toneelstuk opgevoerd voor de ouders. Dit jaar was het onderwerp van het toneel stuk: de Rijdende Rechter. Zoals gebruikelijk bij de rijdende rechter was er een burenruzie. Alle mogelijke irritaties zoals; geluidsoverlast, tuinwerkzaamheden overlast, klusoverlast en zelfs stank overlast kwamen aan de orde. Dit maal was Meester Visser niet in aller beste doen en raakte zo zwaar geïrriteerd dat hij zijn hele bureau kort en klein sloeg. Gelukkig kwam het wel goed tussen de buren. Dat was het toneel stuk vanuit de leerlingen. De leerlingen hebben allemaal naar eigen kunnen en kwaliteit een mooi toneelstuk neer gezet. Ouders maar ook wij als begeleiders zijn erg trots op het behaalde resultaat! De show was geweldig! Toen was het tijd voor het heuse afscheid. De klassenleiding heeft per leerling een kort treffend gedicht geschreven en voor gedragen aan de specifieke leerling. Met een presentje en een ontroerend afscheidslied hebben we afscheid genomen van de leerlingen maar natuurlijk ook van de ouders. Er was nog tijd om even na te kletsen met een hapje en een drankje. De leerlingen en ouders hebben alleen op een gepaste manier afscheid genomen van de school en andersom de school van de leerlingen en hun ouders.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)