Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Christoffelschool
  Polstraat 33
  6942 VK Didam
  T 0316 - 22 16 15
  F 0316 - 29 40 71
  info@christoffelschool-didam.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking of hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Bijzonder Welkom

 • Bijzonder Welkom biedt meer dan 600 bijzondere bedrijven op het gebied van horeca, kunst, winkels, (kinder)-boerderijen, vrije tijd en dienstverlening. Hier werken mensen met een beperking die je graag verwelkomen!
Bijzonder Welkom biedt meer dan 800 bijzondere bedrijven waar – in hoofdzaak – cliënten werken van leden (gehandicapteninstellingen) van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN).

Deze website gaat over ontmoetingen. Tussen mensen met en zonder een beperking. En deze ontmoetingen zijn waardevol. Voor jou omdat je unieke (winkel)adresjes ontdekt waar de klant nog echt koning is. Voor mensen met een beperking omdat ze, ondanks hun beperking, middenin de maatschappij staan en zinvolle dagbesteding hebben. En dat geeft ze trots en zelfvertrouwen. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)