Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Christoffelschool
  Polstraat 33
  6942 VK Didam
  T 0316 - 22 16 15
  F 0316 - 29 40 71
  info@christoffelschool-didam.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking of hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

De Christoffelschool heeft de afgelopen maand meegedaan aan Steptember

 • Op 1 september is de actie Steptember begonnen, waarbij de deelnemers iedere dag 10.000 stappen hebben gezet voor het goede doel: geld inzamelen voor mensen met cerebrale parase.

Een flink aantal scholen van de Onderwijs specialisten hebben hieraan meegedaan. Ook De Christoffelschool heeft met een flink aantal teamleden meegedaan. Donderdag 1 september zijn een flink aantal personeelsleden begonnen met stappen te zetten voor de Stichting BOSK. En natuurlijk voor onszelf, voor een gezond leven met voldoende beweging. De hele maand september is ervoor gezorgd dat we elke dag in ieder geval 10.000 stappen zetten, maar dat mogen ook activiteiten op de fiets of in het water zijn. Leerlingen hebben de teamleden actief ondersteund door regelmatig een extra rondje te lopen met de stappenteller.

Met trots mogen wij vertellen dat wij als leerlingen en team ons hebben ingezet voor deze mooie actie. Bedankt voor de sportieve inzet! Het was mooi om te zien hoe fanatiek iedereen in beweging kwam.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)