Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Christoffelschool
  Polstraat 33
  6942 VK Didam
  T 0316 - 22 16 15
  F 0316 - 29 40 71
  info@christoffelschool-didam.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking of hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Doekoe's sparen

 • De Christoffelschool doet mee aan de Doekoe actie.

​Coop Supermarkten schenkt € 200.000 aan basisscholen! Een actie waarbij de schoolkas wordt gevuld en de consumptie van zuivel wordt gestimuleerd
 
In de periode dat de basisscholen weer gaan starten organiseert Coop Supermarkten een heel bijzondere actie. Van maandag 19 augustus tot en met zaterdag 14 september kunnen klanten van de Coop supermarkten ‘doekoe’ doneren aan basisscholen. Bij aankoop van een aantal zuivelproducten worden munten weggegeven, die vervolgens worden verdeeld over bijna 600 scholen in het hele land. De scholen kunnen dit geld gebruiken voor bijvoorbeeld speeltoestellen of leermiddelen. In totaal is er 200.000 euro beschikbaar.

Ook de Christoffelschool doet mee met deze actie. De doekoe's kunnen ingeleverd worden bij de Coop in Didam. Woont u in een andere plaats en wilt u de doekoe's aan ons schenken? Dan kunt u ze meegeven aan uw zoon of dochter. Wij zorgen er dan voor dat de doekoe's bij de Coop in Didam terecht komen.

Bedankt!

 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)