Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Christoffelschool
  Polstraat 33
  6942 VK Didam
  T 0316 - 22 16 15
  F 0316 - 29 40 71
  info@christoffelschool-didam.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking of hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Ontdekkend leren

​Al een aantal weken staat onze school in het teken van het thema “natuur”.
In de hal ziet het er prachtig uit en kunnen de kinderen van alles leren over wat je tegen kunt komen in de natuur. Ook kunnen er verschillende workshops gevolgd worden. Het thema is super interessant!!
In de Maatwerkgroep kregen we het idee om, in het kader van dit thema, er eens op uit te gaan. Naar het bos. De weersvoorspellingen waren ons vorige week niet zo heel gunstig gezind. Juist op de dag dat we wilden gaan, werd er regen voorspeld. Gelukkig viel het al met al erg mee en besloten we dat een drupje regen ons niet tegen kon houden. In vier auto’s reden we naar ’t Peeske in Beek. We liepen het bos in en al snel ontdekten de kinderen een leuke speelplek met buizen om doorheen te kruipen en een soort hut van takken. Nadat we daar op ontdekking waren geweest, hebben we een lekkere ronde gewandeld en verschillende dingen van de natuur gezien.
Eenmaal terug op school kwamen we tot de conclusie dat het heerlijk is om buiten in het bos te zijn!! We hopen dat Jasper en Merle er de volgende keer ook bij kunnen zijn!

Ontdekkend1.jpg

 Ontdekkend2.jpg

 Ontdekkend3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ontdekkend4.jpg 

 Ontdekkend4.jpg

 Ontdekkend6.jpg

 Ontdekkend7.jpg

 Ontdekkend8.jpg

 Ontdekkend9.jpg

 Ontdekkend10.jpg

 Ontdekkend11.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Nieuws

:

Help (nieuw venster)