Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Christoffelschool
  Polstraat 33
  6942 VK Didam
  T 0316 - 22 16 15
  F 0316 - 29 40 71
  info@christoffelschool-didam.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking of hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Opening Schoolplein

 • Christoffelschool opent nieuw multifunctioneel schoolplein.
Donderdag 25 september heeft de Christoffelschool in Didam officieel haar nieuwe schoolplein voor leerlingen geopend. Het schoolplein is multifunctioneel ingericht met nieuwe toestellen en er zijn sportieve vloercoatings aangebracht, die leerlingen stimuleren om te bewegen en bijvoorbeeld zelf spelletjes te bedenken.

‘Ik ben ongelooflijk trots op het resultaat’, aldus directeur René Bakker. Onze leerlingen worden door de inrichting van het nieuwe schoolplein fysiek, cognitief en sociaal uitgedaagd en kunnen zich door te spelen en bewegen zo optimaal mogelijk ontwikkelen.’ 
Ouders, (oud)leerlingen en sponsoren hebben gezorgd voor de uiteindelijke realisering en financiering. René Bakker: ‘Het is mooi om te zien dat we met z’n allen van een ambitieus plan nu een echt plein hebben gemaakt. Ik wil dan ook alle ouders, sponsoren en partners ontzettend bedanken voor hun inzet.’

Vernieuwde schoolvleugel
Naast het nieuwe schoolplein is een vleugel van de school vernieuwd. Zo zijn de lokalen volledig heringericht en voorzien van de laatste generatie smartborden en is er een aparte entree gerealiseerd. Aanleiding voor de vernieuwde schoolvleugel zijn twee nieuwe groepen leerlingen die dit schooljaar op de Christoffelschool in Didam zijn begonnen. Deze leerlingen, met complexe gedrag, ontwikkelings- en/of psychiatrische problemen, kregen tot voor kort onderwijs op De Ommezwaai in Arnhem. Nu de Christoffelschool (op verzoek van Samenwerkingsverband De Liemers) deze leerlingen ook de ondersteuning kan bieden die ze nodig hebben, kunnen deze leerlingen (die in de regio De Liemers woonachtig zijn) in hun eigen regio onderwijs volgen.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)