Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Christoffelschool
  Polstraat 33
  6942 VK Didam
  T 0316 - 22 16 15
  F 0316 - 29 40 71
  info@christoffelschool-didam.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking of hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Stiching Down Syndroom 25 jaar

 • Dit jaar bestaat de Stichting Down Syndroom 25 jaar. Volgens ons is dit een feestje waard. Een feestje voor de SDS maar vooral toch een feestje voor iedereen die bekend is met het Syndroom van Down en voor hun omgeving
Zij zijn het tenslotte die het meest gebaat zijn bij een goede belangenbehartiging, bij een goed functioneren van de landelijke Stichting en vooral ook van de lokale Downkernen.
 
Daarom nodigen wij u samen met uw zoon/dochter met het Syndroom van Down en zijn/haar broertjes en zusjes uit om samen met ons op zaterdag 23 maart 2013 in het centrum van Doetinchem dit feestje te vieren.
 
U wordt ontvangen om 11:30 uur in het Borghuis aan de Burgemeester van Nispenstraat 4 in Doetinchem. Het Borghuis, gevestigd in het oude Postkantoor, is een bijzonder restaurant waar mensen met een beperking een beschutte werkomgeving in de horeca wordt geboden. Vanaf het Borghuis starten we met een rondtocht door Doetinchem in de schitterende paardentrams van Stalhouderij Belfjor uit Loil, een stalhouderij die tevens dag- en nachtopvang biedt aan jonge volwassenen met een meervoudige beperking.
Aan het einde van de rondtocht zullen we worden opgewacht door een top dweilorkest dat ons en onze kinderen zal begeleiden naar het Simonsplein alwaar we, na te zijn ontvangen door de Doetinchemse Burgemeester Kaiser, door Theater Warboel worden getrakteerd op een spetterende openluchtvoorstelling. Daarna kunnen onze kinderen nog aan een kleine promotieactiviteit deelnemen in de Doetinchemse binnenstad waarbij de nadruk volledig zal liggen op het laten zien van de mooie kanten van het Syndroom van Down.
Voor een goede organisatie is het van belang dat wij vooraf in kunnen schatten met hoeveel mensen we zijn, daarom vragen wij u vriendelijk om voor 9 maart 2013 aan ons te laten weten met hoeveel mensen wij u mogen begroeten. Uiteraard is het ook mogelijk om later aan te sluiten als u niet op tijd aanwezig kunt zijn.
 
Aanmelden kan via kerndoetinchem@downsyndroom.nl        
Wij verheugen ons op uw komst!
De medewerkers van de SDS Kern Doetinchem
 
Website:   http://www.downindoetinchem.nl/
Facebook: Down in Doetinchem
Twitter: @kerndoetinchem
 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)